logodrinkHR tana

U borovoj šumi pored mora nalazi se villa Tana sa svojom velikom okućnicom koju krase stoljetni čempresi, borovi i palbe. Ugodan boravak na terasi koja je opremljena velikim stolom za blagovanje, roštiljem i foteljama  dodatno popunjava i bazen  sa svojim pratećim sadržajem


Kuhinja
Na raspolaganju  su vam hladnjak, štednjak i pećnice, caffé-aparat, mikser, mikrovalna, mašina za suđe, posuđe, čaše, tanjuri i sve ostalo što je potrebno za ugodan boravak.


Blagavaonica i Dnevni boravak
Iz kuhine se ulazi u veliku blagavaonicu u kojoj se nalazi prostrani stol za blagovanje za vise od 10 ljudi. Blagavonica je spojena s dnevnim boravkom koji ima veliku sofu ispred televizora (mogućnost spavanja u dnevnom boravku 2+).


Soba 1
Soba se nalazi u prizemlju ima izlaz u vrt, opremljena je sa bračnim krevetom, kupaonicom s tuš kadom, klima uređajem (mogućnost  spavanja 2+1 osobe).


Soba 2 i Soba 3
Sobe se nalazi u prizemlju, jedna je opremljena sa bračnim krevetom, druga sa dva jednokrevetna kreveta, sobe su klimatizirane  spojeni su predsobljem i djele kupaonicu (mogućnost  spavanja 4+ osobe).


Soba 4
Soba se nalazi na prvom katu ima izlaz na veliku terasu, opremljena je sa velikim bračnim krevetom, foteljom na razvlačenje, kupaonicom s kadom i tuš kadom, klima uređajem (mogućnost  spavanja 2+1 osobe).