logodrinkHR juraj

Unutar kamenim zidom ograđenog dvorišta nalaze se vanjski roštilj s krušnom peći i velikim stolom, vanjski prostor za odmor, veliki bazen, teniski teren, glavna kuća te dvije odvojene kuće: udaljene jedva nekoliko metara jedna od druge koje su povezane stazom i sve to čini jedinstvenu cjelinu Dvora koji mogu ugostiti i do 14 ljudi.


Kuhinja
Na raspolaganju  su vam hladnjaci, plinski štednjak i pećnica, caffé-aparat, mikser, mikrovalna, posuđe, čaše, tanjuri i sve ostalo što je potrebno za ugodan boravak. Kuhinja i dnevni boravak su spojeni ukupna površina je 70 m2.


Dnevni boravak
Velika staklena stjenka koja stvara ugođaj otvorenog prostora te kamin koji je na drva dočarat će vam ugođaj doma u trenucima vašeg boravka na Dvorima. Dnevni boravak je opremljen sa TV audio-video opremeom i sofama koje mogu poslužiti i kao dodatni ležajevi.


Soba 1.
Soba je zasebna kućica koja zajedno sa wc-om ima 50 m2 u sobi su dva odvojena kreveta + kauč (mogućnost  spavanja 4 osobe).


Soba 2.
Soba se nalazi na prvom katu površine 35 m2. U sobi je dupli bračni krevet, krevet za jednu osobu te sofa krevet  tuš i wc (mogućnost  spavanja 4 osobe).


Soba 3.
Soba se nalazi na prvom katu površine 35 m2. U sobi je dupli bračni krevet, tuš i wc. Ima mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja ili dječjeg krevetića (mogućnost spavanja 2 +1 osoba).


Soba 4
Soba je zasebna kućica površine 30m2. U sobi je dupli bračni krevet, sofa krevet , kupaonica s kadom i wc (mogućnost spavanja 3 osobe).


poljaHR

Dvor Sv. Jurja nalazi se u poljima lavande, ružmarina, smokava i maslina. Taj miris lavande umiruje sve posjetitelje ovog dijela prirode. Ljudi lavandu koriste više od 2000 godina, a sve je krenulo od starih Grka i Rimljana koji su njezino ulje dodavali u kupke te sušenu lavandu koristili u razne svrhe, od religije do medicine. U moderno doba lavanda ima širu primjenu nego ikad. Lavanda koja se s puno ljubavi uzgaja na dvorima sv. Jurja je ekološki uzgojena i izuzetne je kvalitete.