×

Greška

The page you are trying to access does not exist.

viladrinkovic logo

Kako biste rezervirali svoj smještaj u Villi Drinković molimo Vas pošaljite nam upit e-mailom ili faxom. Na Vaš upit odgovorit ćemo u načelu u roku od 24 sata.


lavovi sivi

Nakon potvrde rezervacije s naše strane dostavit ćemo Vam račun za uplatu 30% avansa; molimo Vas da ga uplatite u roku od 8 dana kao garanciju rezervacije, te nam uputite potvrdu Vaše banke o izvršenom plaćanju. U protivnom, Vaša rezervacija će se poništiti bez posebne obavijesti. Molimo da ostatak do ukupnog iznosa računa uplatite najkasnije 60 dana prije dolaska. O izvršenim plaćanjima svaki put ćemo Vam izdati pisanu potvrdu.

Ako Vašu rezervaciju otkažete najmanje 60 dana prije početka Vašeg boravka vratit ćemo Vam uplaćenu garanciju. Ako rezervaciju otkažete 60 ili manje dana prije početka Vašeg boravka, Vašu garanciju niti bilo koji uplaćeni iznos nećemo biti u mogućnosti vratiti.

S uplatom ukupnog iznosa dostavit ćemo Vam svu potrebnu dokumentaciju za Vaš smještaj, uključujući i detaljnje upute kako da dođete do nas.

Predlažemo da zaključite putno osiguranje kako biste spriječili gubitak koji bi nastao u slučaju otkaza rezervacije. U slučaju da želite otkazati rezervaciju i prebaciti je u drugi termin, mi ćemo Vam izaći u susret ukoliko nam je to moguće. Ukoliko Vašu rezervaciju želite ustupiti nekom drugom, mi je možemo prihvatiti uz jednake uvjete kao što ste ih imali i Vi, uz diskrecijsko pravo da znamo tko su novi gosti. Molimo vas da svi Vaši zahtjevi u pogledu rezervacije uvijek budu u pisanom obliku.

Trenutkom potvrde Vaše rezervacije i uplate prvog iznosa cijene smještaja izričito potvrđujete da ste upoznati s općim uvjetima i da ih prihvaćate.