logodrinkHR vertigo

U srcu otoka Hvara. Palača koja se ističe svojom stoljetnom arhitekturom, palača s dušom i poviješću. Mjesto gdje se nekad proizvodilo maslinovo ulje i eterični proizvodi pretvoreno je u prostor gdje ćete se Vi osjećati drukčije, čarobno.

vertigo unutra

Vertigo Palača se nalazi u samom centru lijepog gradića Jelse, može ugostiti 8+2+4 ljudi, to je palača koja se prostire na 600m² unutarnjeg prostora i 200 m² vrta i terase.

Na prvom katu su četiri spavaće sobe  s bračnim krevetima i pomoćnim ležajevima, svaka sa vlastitom kupaonicom, AC-om i SAT TV-om.

U prizemlju se nalazi moderna, potpuno opremljena kuhinja s dnevnim boravkom i blagovaonicom. Tu je i veliki stol za 12+ u dnevnom boravku nalazi se velika garnitura za sjedenje uz plinski kamin, te posebna garniture za sjedenje uz televizor. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu s mediteranskim vrtom i bazenom (15m x 2.40m).

Vanjska terasa je također opremljena velikim stolom i stolicama, plinskim roštiljem, vrtnom garniturom, ležaljkama, vanjskim tušem.

U  okruženju kamenih zidova je unutarnji okrugli bazen (24m²) i sauna. Tijekom ljetnih mjeseci kupanje u unutarnjem bazenu vrlo je osvježavajuće, a zimi je lijepo i toplo, jer se bazen grije.

U prizemlje je postavljen odličan zvučni sustav, koji je odličan ako želite imati privatni party.

Palača je okružena visokim kamenim zidovima, potpuna privatnost je zajamčena.

Ovo mjesto je idealno za odmor s prijateljima, za obitelji s djecom, za zaljubljene i za one koji još nisu.