logodrinkHR vertigo

U samom centru malog kamenog mjesta unutar dvorišnog zida nalazi se prostrani vrt Palače sa 17 metara dugom stazom za plivanje, velikim natkrivenim stolom za blagovanje, udobnim foteljama za odmor, ležaljkama koje se nalaze na osunčanoj terasi, tu je i vanjski tuš i roštilj na plin. Poseban wc za goste koji ima ulaz iz vrta, te mašina za pranje rublja.


Kuhinja
Na raspolaganju  su vam hladnjak, plinski štednjak i pećnice, caffé-aparat, mikser, mikrovalna , mašina za suđe, posuđe  čaše, tanjuri i sve ostalo što je potrebno za ugodan boravak.


Blagavaonica i dnevni boravak
Iz kuhine se ulazi u veliku blagavaonicu u kojoj se nalazi prostrani stol za blagovanje za vise od 12 ljudi. Blagavonica je spojena s dnevnim boravkom koji ima veliku sofu ispred televizora, te sofe ispred plinskog kamina (mogućnost spananja u dnevnom boravku 4+).


Unutarnji bazen i sauna
Iz dnevnog boravka se ulazi u prostoriju gdje se nalazi unutarnji bazen  i sauna. Prostor je opremljen sa sparavama za vježbanje, tušem i ugodnim foteljama za sjedenje


Soba 1
Soba se nalazi na prvom katu ima izlaz na veliku terasu, opremljena je sa velikim bračnim krevetom, kupaonicom s tuš kadom, klima uređajem i sat. TV-om (mogućnost  spavanja 2 osobe).


Soba 2
Soba se nalazi na prvom katu ima predsoblje u kojem se nalazi sofa, iz predsoblaja se ulazi u kupaonicom s tuš kadom, soba je opremljena s velikim bračnim krevetom, klima uređajem i sat.  TV-om (mogućnost  spavanja 2+1 osobe).


Soba 3
Soba se nalazi na prvom katu ima izlaz na veliku terasu, opremljena je sa velikim bračnim krevetom, foteljom na razvlačenje, kupaonicom s tuš kadom, klima uređajem i sat. TV-om (mogućnost  spavanja 2+1 osobe)


Soba 4
Soba se nalazi na prvom katu ima izlaz na veliku terasu, opremljena je sa velikim bračnim krevetom, foteljom na razvlačenje, kupaonicom s tuš kadom, klima uređajem i sat. TV-om (mogućnost  spavanja 2+1 osobe) soba broj 3 i 4 imaju vanjski ulaz.