logodrinkHR vertigo

U samom centru malog kamenog mjesta unutar dvorišnog zida nalazi se prostrani vrt Palače sa 17 metara dugom stazom za plivanje, velikim natkrivenim stolom za blagovanje, udobnim foteljama za odmor, ležaljkama koje se nalaze na osunčanoj terasi, tu je i vanjski tuš i roštilj na plin. Poseban wc za goste koji ima ulaz iz vrta, te mašina za pranje rublja.

1.3.jpg 1.4.jpg 1.6.jpg

26.jpg 28.jpg 30.jpg


Kuhinja
Na raspolaganju  su vam hladnjak, plinski štednjak i pećnice, caffé-aparat, mikser, mikrovalna , mašina za suđe, posuđe  čaše, tanjuri i sve ostalo što je potrebno za ugodan boravak.

kuhinja.jpg kuhinja2.jpg kuhinja3.jpg


Blagavaonica i dnevni boravak
Iz kuhine se ulazi u veliku blagavaonicu u kojoj se nalazi prostrani stol za blagovanje za vise od 12 ljudi. Blagavonica je spojena s dnevnim boravkom koji ima veliku sofu ispred televizora, te sofe ispred plinskog kamina (mogućnost spananja u dnevnom boravku 4+).

HvarskiDvori-16.jpg dnevni.jpg dnevni1.jpg


Unutarnji bazen i sauna
Iz dnevnog boravka se ulazi u prostoriju gdje se nalazi unutarnji bazen  i sauna. Prostor je opremljen sa sparavama za vježbanje, tušem i ugodnim foteljama za sjedenje

1.jpg 2.jpg bazen1.jpg


Soba 1
Soba se nalazi na prvom katu ima izlaz na veliku terasu, opremljena je sa velikim bračnim krevetom, kupaonicom s tuš kadom, klima uređajem i sat. TV-om (mogućnost  spavanja 2 osobe).

1.jpg soba1_1.jpg soba1_2.jpg


Soba 2
Soba se nalazi na prvom katu ima predsoblje u kojem se nalazi sofa, iz predsoblaja se ulazi u kupaonicom s tuš kadom, soba je opremljena s velikim bračnim krevetom, klima uređajem i sat.  TV-om (mogućnost  spavanja 2+1 osobe).

soba2.jpg soba2_1.jpg soba2_2.jpg


Soba 3
Soba se nalazi na prvom katu ima izlaz na veliku terasu, opremljena je sa velikim bračnim krevetom, foteljom na razvlačenje, kupaonicom s tuš kadom, klima uređajem i sat. TV-om (mogućnost  spavanja 2+1 osobe)

soba3_1.jpg soba3_2.jpg soba3_3.jpg


Soba 4
Soba se nalazi na prvom katu ima izlaz na veliku terasu, opremljena je sa velikim bračnim krevetom, foteljom na razvlačenje, kupaonicom s tuš kadom, klima uređajem i sat. TV-om (mogućnost  spavanja 2+1 osobe) soba broj 3 i 4 imaju vanjski ulaz.

soba4.jpg soba4_1.jpg soba4_2.jpg